MOCCAMASTER KBGT-741 Polished Silver

alaTest har samlet og analysert 52 anmeldelser av MOCCAMASTER KBGT-741 Polished Silver. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.5/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.2/5 for andre Kaffe & Espresso maskiner.

konstruksjon, pris, stabilitet, brukbarhet, prestasjon

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Kaffe & Espresso maskiner blir MOCCAMASTER KBGT-741 Polished Silver tildelt en total alaScore™ på 92/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 52 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 52 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 14 av 52 Vis tester: på Norge | på andre språk

Brukeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for MOCCAMASTER KBGT-741 Polished Silver

 

alaTest has collected and analyzed 4 user reviews of MOCCAMASTER KBGT-741 Polished Silver from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 5.0/5, compared to an average user rating of 4.3/5 for other Coffee & Espresso Makers on Amazon.co.uk. Reviews about the performance and usability are on the whole positive. The reliability and price also get good reviews.

durability, price, reliability, usability, performance

100% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Moccamaster KBGT 741 coffee machine Alu poliertMoccamaster KBGT 741 coffee machine Alu poliert

Jun 2018

Ekspertanmeldelse av : Niels Willems (besteproduct.nl)

Moccamaster KBGT 741: Nederlands icoon maakt heerlijke koffie en furore over de wereld

 

De in Amerongen gebouwde Moccamaster kent fans over de hele wereld. Met een krachtig koperen verwarmingselement zet de KBGT 741 in Max Verstappen-tempo koffie. Ongekend snel heb je een heerlijke bakkie troost. Het is wel een eigenwijs apparaat met een...

Snel Gebruiksvriendelijk Mooi vintage design

Duur Koffie schenken met de kan

Jan 2018

Brukeranmeldelse (coolblue.nl)

“prima apparaat”

 

Ziet er goed uit en doet wat hij moet doen, zet een snelle bak koffie. Enig nadeel is het ontbreken van een schenktuit. Maar zeker een aanrader.

Feb 2018

Brukeranmeldelse (coolblue.nl)

“Kwalitatief goed apparaat dat lekkere koffie maakt”

 

Na een aantal Jura machines toch weer naar een ‘ouderwets' filter apparaat terug gegaan. In combinatie met een koffiemolen voor vers gemalen koffie een echte aanrader.

Lekkere koffie, goed van temperatuur ; Eenvoudige werking

Knop die waarneemt of koffiekan correct is geplaatst gaat makkelijk vast zitten waardoor de machine ook gaat lopen wanneer de kan er niet goed onder staat

Jan 2018

Brukeranmeldelse (bol.com)

heerlijke koffie

 

Heerlijke koffie.koffie blijft goed warm in de thermoskan.koffie loopt snel door.wijzijn er erg blij mee

Goede kwaliteit

1 dingetje...t plaatje waar de kan op staat zit lw

Nov 2017

Brukeranmeldelse (bol.com)

top koffie, niet altijd praktisch

 

ik had eerst de coffeemaster met glazen pot. omdat ik gebruik wilde maken van de thermoskan heb ik deze gekocht. koffie is top, design is aanwinst voor de keuken. maar het schenken gaat lastig door wijde "mond" van de kan. ook de dop krijg je er niet...

Goede kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Lastig in gebruik

Okt 2017

Brukeranmeldelse (bol.com)

Moccamaster KBGT Thermos - Koffiezetapparaat - Rood

 

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Brukeranmeldelse (coolblue.nl)

“Prima apparaat voor vele jaren gebruik.”

 

De eerste ervaringen zijn positief. Het voldoet aan de verwachtingen. Het design staat mooi op het aanrecht.

Goede temperatuur van de koffie. ; Koffie in de thermoskan

Ik mis een plekje voor de schroefdop van de thermoskan.

Jul 2017

Brukeranmeldelse (coolblue.nl)

“Top apparaat”

 

Sinds jaar en dag maakt moccamaster deze apparaten voor Douwe Egberts. We hebben het oudere model ook nog en is zeker 12 jaar oud. De onderdelen hiervoor zijn nog steeds verkrijgbaar.

Degelijkheid ; Hete koffie ; Makkelijk in gebruik

Pot schenkt niet fijn

Jul 2017

Brukeranmeldelse (coolblue.nl)

“TOPKWALITEIT, maar neem de uitvoering met warmhoudplaatje.”

 

Ik had al 10 jaar een Technivorm apparaat. Ondanks dat ik hem nog nooit ontkalkt had (wist niet dat dat moest) heeft hij het al die tijd volgehouden. Met dit merk koop je topkwaliteit. Alleen deze uitvoering met thermoskan raad ik af. Het schenken met...

levensduur ; techniek ; vormgeving

schenkdoppen thermoskan zijn ondingen ; voorverwarmen thermoskan kost toch nog energie

Jul 2017

Brukeranmeldelse (coolblue.nl)

“goed apparraat”

 

werkt naar behoren en binnen enkele minuten volle kan koffie!

snel ; stil ; niet te groot

water reservoir zit vast aan apparaat

Jul 2017