Skylanders Giants- Wii

Skylanders Giants- Wii
alaScore 91

13 tester

Sep 2018

alaTest har samlet og analysert 13 anmeldelser av Skylanders Giants- Wii. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 3.9/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 3.8/5 for andre Nintendo Wii Spill.

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Nintendo Wii Spill blir Skylanders Giants- Wii tildelt en total alaScore™ på 91/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 13 anmeldelser)

Produkttester  

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (12)

Ekspertanmeldelse av : Suzanne Berget (gamereactor.no)

Skylanders Giants

 

Activision og Toys for Bob låner fra både spill og film i et forsøk på å utvide herredømmet sitt med den nyeste utgivelsen i Skylander-serien. Kan de konkurrere med Mario og Pokémonfranchisen?

Masse sjarm! Moro for hele familien. Morsomme karakterer. God blanding av slåssing og oppgaveløsing. Kan spilles online og på konsoll

Uoversiktlighet grunnet fastlåst kamera, flerspillerdelen er for raskt unnagjort, irriterende kuttscene hver gang man bytter Skylanderfigur

Okt 2012