Sony RDPCA1

alaTest har samlet og analysert 33 anmeldelser av Sony RDPCA1. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

batteri, brukbarhet, størrelse, stabilitet, konstruksjon

pris

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Sony RDPCA1 tildelt en total alaScore™ på 88/100 = Meget bra kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 33 anmeldelser)

Brukeranmeldelser  

Viser 30 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 30 Vis tester: på Norge | på andre språk

Brukeranmeldelse av: jollyroger69 (very.co.uk)

charged very quickley

 

All good and love it, going to disney in florida and want to have a good battery for my camcorder to keep up with all the shows and you need a good battery for that.

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Big Mike (very.co.uk)

Sony NP-BX1

 

It does what it says great Battery that works fine in my camera

Jul 2015

Brukeranmeldelse av: archibald snodgrass (very.co.uk)

battery

 

I bought this product nine days ago and have not been able to charge to the battery to full power since. Not impressed.

Jun 2015

Brukeranmeldelse av: Martin R J (very.co.uk)

Great Quality

 

Top quality exactly the same as the one that came with my Sony camcorder

Jun 2015

Brukeranmeldelse av: Quintin1977 (very.co.uk)

Camera battery

 

Great product. Arrived promptly. Adds to the longevity of the camera. Having a second one on hand.

Mar 2015

Brukeranmeldelse av: (very.co.uk)

First class

 

Purchased as a spare and is really useful when original battery is low on charge. A great protective case to avoid damage to the terminals.

Jul 2014

Brukeranmeldelse av: Harald F. (mediamarkt.de)

sehr guter Akku

 

Nachdem ich neben dem Originalakku von Sony auch zwei weitere Produkte über zwei Jahre getestet habe, ist mein Fazit eindeutig. Der Originalakku verliert kaum an Kapazität und ist auch von Anfang an leistungsfähiger als die Nachbauten. Da man unterwegs...

höhere Leistung , konstante Leistung auch nach Jahren

höherer Preis

Nov 2017

Brukeranmeldelse av: Dirk S. (mediamarkt.de)

ingesamt gut

 

etwas groß geraten für meinen Geschmack dieses Ladegerät, aber wenn es für mehrere Typen von Akkus verwendbar ist, okay. Vorrausgesetzt, die nächste Kamera ist auch wieder eine Sony. Preis/Leistung Ladegerät + Akku find ich okay.

Okt 2017

Brukeranmeldelse av: Dackel (saturn.de)

Gutes Zubehör

 

Gutes Produkt, unabhängig von der Kamera. Kurze Ladezeit.

Des 2016

Brukeranmeldelse av: Anonym (mediamarkt.de)

Als Zweitakku gut zu gebrauchen wenn nötig

 

Ich hab mir denn Akku als Ersatzakku besorgt um auf größeren Touren ihn zubenutzen falls der Erste wirklich leer sein sollte und ich nicht im Hotel bin. Außerdem sind Original Akkus immer besser wie einer der billiger ist und man hat Garantie das...

Lange Laufzeit

Jul 2016