Sony Handycam DCR HC19

alaTest har samlet og analysert 181 anmeldelser av Sony Handycam DCR HC19. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, pris, portabilitet, størrelse, bildekvalitet

minne

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Sony Handycam DCR HC19 tildelt en total alaScore™ på 75/100 = Bra kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 181 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 179 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 87 av 179 Vis tester: på Norge | på andre språk

Brukeranmeldelse av: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Sony Handycam DCR HC19

 

alaTest has collected and analyzed 71 user reviews of Sony Handycam DCR HC19 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.5/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Camcorders on Amazon.co.uk. Reviewers really like the size and image quality. The portability and price are also mentioned favorably.

usability, price, portability, image quality, size

93% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Sony DCR-HC19E Handycam MiniDV Camcorder [20x Optical Zoom, 2.5" LCD]Sony DCR-HC19E Handycam MiniDV Camcorder [20x Optical Zoom, 2.5" LCD]

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Sony Handycam DCR HC19

 

alaTest a collecté et analysé 6 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Sony Handycam DCR HC19. La note moyenne du produit est 5.0 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

100% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Sony Handycam DCR HC19 - Caméscope - zoom optique : 20 x - Mini DVSony Handycam DCR HC19 - Caméscope - zoom optique : 20 x - Mini DV

Aug 2017

Ekspertanmeldelse av: Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Sony DCR-HC19E

  (Vurdering Skjult)

De Consumentenbond heeft de Sony DCR-HC19E getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Nov 2005

Ekspertanmeldelse av: Tecnozoom (tecnozoom.it)

Expert Review

 

La Sony Dcr-Hc19 è una videocamera digitale Sony Mini DV, con sensore Advanced HAD CCD da 0.8 megapixel, uno zoom ottico da 20x e uno zoom digitale da 800x. Ha un monitor touchscreen da 2.5 pollici.

Mai 2006

Brukeranmeldelse av: Chris (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Fairly light and easy to use.

Cannot find out how to transfer tape footage onto DVD.If I had known how difficult it would be,I would not have bought it.

Okt 2011

Brukeranmeldelse av: julios123 (dooyoo.co.uk)

Sony Handycam DCR-HC19: A wonderful Small Camera

 

I had used many camcorders before purchasing this Sony handycam. I normally capture video and use it mostly for special effects and video editing. The handycam is an excellent camera and is very small which can fit into a jacket pocket. I have used...

Zoom, Picture quality, small and light, remote control

Software provided with the camera

Jun 2006

Brukeranmeldelse av: julios123 (dooyoo.co.uk)

Sony Handycam DCR-HC19E: A wonderful Small Camera

 

I had used many camcorders before purchasing this Sony handycam. I normally capture video and use it mostly for special effects and video editing. The handycam is an excellent camera and is very small which can fit into a jacket pocket. I have used...

Zoom, Picture quality, small and light, remote control

Software provided with the camera

Jun 2006

Brukeranmeldelse av: Chris (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Even the wife can use it!!

Some things in the menu are quite complicated, but it would help if I read the instructions!!

Mai 2006

Brukeranmeldelse av: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

easy to use, nice features and look.

little battery life. I was expecting more. when I captured video as mp3, video quality was not good I dont know if it was software problem. I used Sonic Digital LE. Anyone wanna suggest me what software should I use to capture the video at best quailty...

Feb 2006

Brukeranmeldelse av: Santiago (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

There is a very good video camera, very portable and the image is very good, very handy indeed.

The problem I saw with this camera is that the battery life is just for 3 and a half hours.

Feb 2006

Brukeranmeldelse av: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Very user friendly with easy instructions

None yet

Feb 2006

Brukeranmeldelse av: Philip (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Easy cam mode makes this a point and shoot camera but quite sophistocated in manual mode.Loads of features for the price and it fits snugly into the palm of my hand.USB connection and DV out.

No memory card slot for stills.I did'nt want that feature but others might.It does take a still image on tape and an acceptable print can be obtained.

Nov 2005

Product Specifications

Enkel DVD Handycam med Carl Zeiss®-linse, kompakt design og 2,5-tommers LCD-skjerm.

Batteri

Batteriformfaktor:Fabrikantspesifikk
Fabrikantbatterinavn:Sony NP-FP30

Diskettstasjon

Type:Ingen

Display (projektor)

Diagonal st:2.5in
Diagonal størrelse:2.5in
Diagonalst:6.4cm
Skjermens formfaktor:Roterende
Teknologi:TFT aktiv matrise
Type:LCD-skjerm

Eksponeringsparametere

Opptaksprogrammer:Beach & Ski / Landskap / Lyskaster / Sportsmodus / St / Sunset & Moon

Kamerablitz

Type:Ingen

Linsesystem

Blender:F/1.8-3.1
Blenderåpning:F/1.8-3.1
Maks brennvidde:46mm
Min brennvidde:2.3mm
Optisk zoom:20
Type:Zoom-linse

Lydinngang

Mikrofonoperasjonsmodus:Stereo
Mikrofonteknologi:Electret-kondensator
Type:Mikrofon

NONE_GROUP

S:Elektronisk / Svart-hvit
St:0.4kg / 11.2cm / 5.5cm / 9cm

Optisk sensor

Camcorder-sensoroppl:800Kpix
Camcorder-sensoroppløsning:800Kpix
Effektiv videooppl:400Kpix
Effektiv videooppløsning for camcorder:400Kpix
Optisk sensorst:4.2 mm ( 1/6" ) / 4.2 mm ( 1/6 )
Sensorantall:1CCD
St:1/6"
Størrelse på optisk føler:1/6"
Type optisk f:Advanced HAD CCD
Type optisk føler:Advanced HAD CCD

Optisk system

Bildestabilisator:Elektronisk (Super Steady Shot)

Søker

Søker-fargestøtte:Svart-hvit
Søkertype:Elektronisk

Størrelser og vekt

Bredde:5.5cm
Dybde:11.2cm
Høyde:9cm
Vekt:0.4kg

Topptekst

Modell:HC19/HC19E
Pakket mengde:1
Produktserie:Sony Handycam DCR
Produsent:Sony

Videoinngang

Analogvideoformat:PAL
Digital sceneovergang:Hvitfader / Monotone fader / Mosaikkfader / Svart fader
Digital Zoom:800
Mediatype:Mini-DV
Spesialeffekter:Monotone / Mosaikk / Negative Art / Pastell / Sepia / Solarisasjon
Type:Videoopptaker

Videoopptakerfunksjoner

Lav lux / nattmodus:Ja