GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

alaTest har samlet og analysert 55 anmeldelser av GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, bildekvalitet, portabilitet, størrelse, konstruksjon

batteri, pris, design, stabilitet, zoom

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White tildelt en total alaScore™ på 89/100 = Meget bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 55 anmeldelser)

Brukeranmeldelser  

Viser 54 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 54 Vis tester: på Norge | på andre språk

Brukeranmeldelse av: Darren (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

Simple to use, solid and versatile camera.

expensive accessories

Sep 2017

Brukeranmeldelse av: J (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

Extrodinary features

Battery drains faster will need a backup one always!

Sep 2017

Brukeranmeldelse av: John (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

Small and simple to carry and use.

Battery life is useless.

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Sally (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

More fun and much better quality pictures than we'd expected. Using it lots more than we thought and recommending it to anyone who asks about it (as they do!).

Nothing we don't like.

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Billy (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

Small, amazing quality for the price

Battery life not amazing

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Gyula (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

Easy to use, great image quality on video and photos.

Battery life. But no worse than others

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Kyle (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

So smal it's easy to lose! Like my friend did to mine on our first event out using it!

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Joseph (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

Excellent image quality and I have genuinely been surprised by the quality of the audio as well which was my biggest concern. The start up is relatively quick and easy and once it is set up it is straight forward enough to use.

Can get quite hot after use which is always a little concerning given the cost! Battery life can vary quite a lot dependant if you are shooting lots of small videos or just one long one.

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Michael (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

When my kids use it in the pool the picture quality is so clear under

Not came across any yet

Aug 2017

Brukeranmeldelse av: Alan (currys.co.uk)

GOPRO Karma Drone with HERO5 Black & Controller - White

 

The 4k

Battery runs thin alittle too quick

Aug 2017