DOD LS330W

DOD LS330W
alaScore 87

2 tester

Jul 2018

alaTest har samlet og analysert 2 anmeldelser av DOD LS330W. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.1/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir DOD LS330W tildelt en total alaScore™ på 87/100 = Meget bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 2 anmeldelser)

Produkttester  

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge

Ekspertanmeldelse av (itpro.no)

Produkttest: DOD LS330W

 

Som bilist bærer du et stort ansvar for din og andres sikkerhet. Derfor kan det være ekstra betryggende å dokumentere hendelser dersom uhellet skulle være ute

Med skarp bildekvalitet og et bredt spekter av funksjoner er dette en solid sikkerhetsinvestering til ditt kjøretøy og førerkort. Med et rikt innhold av medfølgende utstyr og et brukervennlig avspillingsprogram er det mange ekstrapoeng for DOD LS330W.

Mar 2014

Ekspertanmeldelse av : Rune Martin Nesheim (dinside.no)

DOD LS330W

 

Youtube renner nesten over av filmklipp fra bilulykker og naturfenomener, og nå er kameraene på full fart inn i Norge. Men hvilket skal du kjøpe? Det får du svaret på her.

Har virket smertefritt hele tiden. Genialt konsept. Speil skal man jo ha uansett

Med strøm, kamera nummer to og GPS-antenne blir det mange ledninger å trekke. Litt for dårlige kameraer

Siden det ofte er kaldt i Norge må kameraene også virke når bilen er nedkjølt. Alle kameraene ble derfor testet for kulde fra -25 grader. Den gode nyheten her er at samtlige klarte seg fint når de igjen ble tilkoblet strøm. Batteriene fungerte derimot...

Nov 2013