DJI Phantom 4

alaTest har samlet og analysert 101 anmeldelser av DJI Phantom 4. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

brukbarhet, konstruksjon, design, portabilitet

pris, batteri, størrelse, farge

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir DJI Phantom 4 tildelt en total alaScore™ på 97/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 101 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 4 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 4 av 4 Vis tester: på Norge | på andre språk (97)

Ekspertanmeldelse av: (dinside.no)

DJI Phantom 4

 

Vi digger denne dronen.

DJI Phantom 4 har vÊrt ett av de morsomste testproduktene vi har hatt inne noengang. Det er en drone som er svÊrt kapabel til å gi deg gnistrende gode videoer, med et sÊrdeles stabilt bilde og gode muligheter for å fly på ulike måter.

Aug 2016

Brukeranmeldelse av: Herman Henriksen (komplett.no)

Its amazing!

 

Jeg hadde aldri flydd en drone før, men det var ingen problem. Dronen er kjempe enkel å kjøre. Man får god veiledning i starten av appen og papirene som følger med. Vil anbefale å bruke nybegynner modus, da blir det en rolig start og man unngår å...

Aug 2016

Brukeranmeldelse av: Tor B. (komplett.no)

Perfeksjon! :)

 

Har tidligere hatt Phantom 3 og har hatt mye morro med den. Gikk til innkjøp av denne Phantom 4 og må si jeg er veldig fornøyd. Antikollisjonssystemet denne har er ett must og fungerer utmerket. Kamera er betydelig oppgradert og leverer flotte bilder...

Jun 2016

Brukeranmeldelse av: Øyvind (komplett.no)

Phantom 4

 

Har hatt en phantom 3 p. Denne er mer stabil. Og kan filme i 120 fps Pluss antikollisjonssystem foran

Mai 2016