Aiptek Pocket DV 6800

Aiptek Pocket DV 6800
alaScore 74

16 tester

Des 2016

  • Ingen negative omtaler enda

alaTest har samlet og analysert 16 anmeldelser av Aiptek Pocket DV 6800. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 3.6/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Videokameraer.

størrelse, brukbarhet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Videokameraer blir Aiptek Pocket DV 6800 tildelt en total alaScore™ på 74/100 = Bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 16 anmeldelser)

2 ekspert vurderinger

Brukeranmeldelser  

Viser 16 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 16 Vis tester: på Norge | på andre språk

Ekspertanmeldelse av: (gadgetmadness.com)

FAQ: Aiptek PocketDV 6800 (MPVR 2K6) & IS-DV Cameras

 

Aiptek has redefined the tinycam with their newly released PocketDV 6800 MPVR 2K6 multi-function camera. The most exciting feature...

Nov 2005

Ekspertanmeldelse av: (gadgetmadness.com)

Review: Aiptek PocketDV 6800 / MPVR 2K6 Camera

 

Remember a few years ago when MP3 playback capability started to appear in every gadget imaginable? We predict there's...

Nov 2005

Brukeranmeldelse av: M.Haagmans. (productervaring.nl)

Aiptek Pocket DV 6800

 

Michel, 08-07-2011 ; Ben kort geleden in het bezit van een Pocket ; DV ahd c100 ; Ik moest de licensie sleutel opgeven tijdens ; het instal. Waar vind ik deze

Jul 2011

Brukeranmeldelse av: squall (ciao-shopping.nl)

Aiptek Pocket DV 6800

 

Zelfs indien je onervaren bent met zulke toestellen zelfs dan nog maak je heel mooie fotos.

Nov 2007

Brukeranmeldelse av: skimtiny (ciao.fr)

seulement la base

 

bonjour.

leger , peu encombrant , fonction enregistremen

cd de pilotage! mode photo!

Okt 2007

Brukeranmeldelse av: raphoceaur (ciao.fr)

AIPTEK j'adoooore

 

Aiptek Pocket dv 6800 Je l'ai reçu pour mon noël l'an dernier et très franchement j'étais étonnée qu'en payant si peu façon de parler on puisse avoir un appareil qui fasse de si belle photo et vidéos.

tres belle photo, prix, video

video

Okt 2007

Brukeranmeldelse av: lesangesdubien (ciao.fr)

indispensable

 

farnchement j ai acheté cet appareil pour pouvoir prendre en photot mon petit pitchoun de 4 mois.

petit, peut s amener partout

ss carte memoire, peu de place

Aug 2007

Brukeranmeldelse av: Albionlemaudit (ciao.fr)

Un appareil multifonction vraiment pratique !

 

Cela fait maintenant près de un an et demi que j'utilise cette appareil multifonction.

compact, polyvalent, bon rapport qualité prix, pratique, garantie 2ans

qualité globale moyenne, qualité vidéo en retrait, autonomie

Aug 2007

Brukeranmeldelse av: bambou59000 (ciao.fr)

bien mais pourrait etre mieux

 

Je l'ai eu pour mon anniversaire.

on l'emmène partout

parfois un peu limite quand il fait sombre

Jul 2007

Brukeranmeldelse av: lynx2 (ciao.fr)

Aiptek Sporty Cam et Aiptek Dv6800

 

.

Le prix

Incompatibilité avec l'Aiptek dv 6800

Mai 2007
1
2