Panasonic KX-TG6811

alaTest har samlet og analysert 1077 anmeldelser av Panasonic KX-TG6811. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Trødløse telefoner.

brukbarhet, pris, størrelse, design, stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Trødløse telefoner blir Panasonic KX-TG6811 tildelt en total alaScore™ på 90/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 1077 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1077 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 735 av 1077 Vis tester: på Norge | på andre språk

Brukeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Panasonic KX-TG6811

 

alaTest has collected and analyzed 247 user reviews of Panasonic KX-TG6811 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.4/5, compared to an average user rating of 4.1/5 for other Cordless Phones on Amazon.co.uk. Reviewers are impressed by the reliability and size. The design and price also get good views.

usability, price, design, size, reliability

91% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Panasonic KX-TG6811EB Single DECT Cordless TelephonePanasonic KX-TG6811EB Single DECT Cordless Telephone

Jun 2018

Brukeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Panasonic KX-TG6811

 

alaTest hat 70 Kundenbewertungen für Panasonic KX-TG6811 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.1/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.0/5 für andere Produkte in der Kategorie Schnurlose Telefone auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Größe und die Bedienbarkeit aufgefallen. Das Design wird ebenfalls positiv gesehen.

Bedienbarkeit, Größe, Preisleistungsverhältnis, Design

86% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Panasonic KX-TG6811GB DECT-Schnurlostelefon (4,6 cm (1,8 Zoll) Grafik-Display) schwarzPanasonic KX-TG6811GB DECT-Schnurlostelefon (4,6 cm (1,8 Zoll) Grafik-Display) schwarz

Jun 2018

Brukeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Panasonic KX-TG6811

 

alaTest a collecté et analysé 2 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Panasonic KX-TG6811. La note moyenne du produit est 5.0 sur 5, tandis que les autres Téléphones Fixes Sans Fil ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

100% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Panasonic KX-TG6811GA mocca brunPanasonic KX-TG6811GA mocca brun

Jun 2018

Brukeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Panasonic KX-TG6811

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 378 recensioni utente su Panasonic KX-TG6811 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.5/5, confrontata con la media della valutazione di 4.2/5 per altri Cordless su Amazon.it.

98% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Panasonic KX-TG6811JTB Telefono Cordless DECT, NeroPanasonic KX-TG6811JTB Telefono Cordless DECT, Nero

Jun 2018

Brukeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Panasonic KX-TG6811

 

alaTest ha recogido y analizado 28 comentarios de usuarios relacionados al producto Panasonic KX-TG6811 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.0/5, al ser comparado con la calificación 4.0/5 de otros productos en la categoria Telefonía Inalámbrica en Amazon.es.

93% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Dette sammendraget er basert på følgende produkter: Panasonic KX-TG6811SPB - Teléfono inalámbrico digital (DECT Single, función manos libres), negroPanasonic KX-TG6811SPB - Teléfono inalámbrico digital (DECT Single, función manos libres), negro

Jun 2018

Ekspertanmeldelse av (which.co.uk)

Panasonic KX-TG6811 review

  (Vurdering Skjult)

The Panasonic KX-TG6811 is a mid-range cordless home phone. It's an attractive model, with a large 1.8-inch display and a spacious 120-name phone book. But what did our lab tests reveal about the sound quality on phone calls? Read on to find out.

Des 2013

Ekspertanmeldelse av (test.de)

Panasonic KX-TG6811

 

Das ­Panasonic KX-TG6811 ist ein gutes schnurloses Telefon (test-Qualitäts­urteil: 2,4). Telefon­funk­tion befriedigend (Note: 2,7). Sprach­qualität gut. Gute Reich­weite sowohl im Stan­dard- als auch im Eco-Modus. Warnton erst nach Überschreiten der...

Qualitäts­urteil: gut (2,4) ; Telefonieren: befriedigend (2,7) ; Anruf­beant­worter: Entfällt ; Hand­habung: gut (2,1) ; Akku: gut (2,3) ; Vielseitig­keit: gut (2,3) ; Umwelt­eigenschaften: gut (2,2)

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

possibly good will never find out though

 

I didnt recieve it, argued it, still charged for it, .....fabulous phone picture cost £25 to look at it

Apr 2018

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Nice phone

 

Bought to replace an old bt phone. Easy to set up, quick delivery, clear sound, very light. Pleased with my purchase

Mar 2018

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Good phone

 

Not really much to say but it's a good phone was a little disappointed that you have to subscribe to get caller I'd, thought it would just be on the phone. Maybe it's just me I had my old one for a few years.

Mar 2018

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Great

 

I brought this few days ago is Greate and easy to use. I'm gonna recommend this phone for everyone.

Feb 2018

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

I am happy with this purchase!

 

Simple, landline phone. No fuss, straight forward purchase to replace my previous BT phone (of which my puppies chewed the cord) I like the soft ringtones. I hate when phones only have ear piercing ringtone options but this one is great! (There is some...

Feb 2018

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Good phone

 

Needed a good quality phone with loud speaker at a reasonable price

Okt 2017

Brukeranmeldelse (very.co.uk)

Stylish phone

 

Needed to replace my landline but as it doesn't get much use these days due to everyone in our household having mobile phones, I didn't want to spend a fortune. Just wanted a basic phone without an answerphone but with a substantial phone book. This...

Okt 2017

Brukeranmeldelse (mediamarkt.it)

Ottimo prodotto

 
Apr 2018

Product Specifications

Design

Mounting type:Desk
Produktfarge:Brun / Svart, Sølv

Emballasjeinnhold

Number of handsets included:1

Energihåndtering

Antall støttede batterier:2
Batteriladetid:7
Batteriteknologi:Nikkel–Metall Hydrid (NiMH)
Batteritype:AAA
Standbytid:170
Taletid:15

Minne

Kapasitet for gjenoppringingsliste:10
Samtalelistekapasitet for telefonbok:50
Telefonliste-kapasitet:120

Performance

ECO mode:Ja
Innebygd telefonsvarer:Nei
Intercom:Ja
Modell/Type:DECT
Ringetonetype:Polyfonisk

Samtalehåndtering

Call blocking:Ja
Gjenoppringing:Ja
Ringe-ID:Ja

Skjerm

Bakgrunnsbelyst skjerm:Ja
Display diagonal:4,57
Farge på bakgrunnsbelysning:Hvit
Innebygd skjerm:Ja
Type skjermteknologi:LCD

Styringsfunksjoner

Vekkeklokke:Ja

Tekniske detaljer

Clock/Date display:Ja
Tastaturbelysning:Ja

Telefonfunksjoner

Antall melodier:30 / 40
Babyphone function:Ja
Funksjoner for flere handset:6
Høytalertelefon:Ja
Lyddemping:Ja
Meldingsteller på baseenhet:Nei
Nattmodus:Ja
Polyfoniske ringetoner:Ja
Sidefunksjon:Ja

Tilkoblingsevne

Trådløse forbindelser:Ja

Vekt og dimensjoner

Basedimensjoner:107 x 77 x 86
Handset-dimensjoner (BxDxH):46 x 160 x 30
Handset-vekt:129