Sony PSP 1000 (PlayStation Portable)

alaTest har samlet og analysert 3782 anmeldelser av Sony PSP 1000 (PlayStation Portable). Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.0/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Spillkonsoller.

portabilitet, design, brukbarhet, størrelse

pris, stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Spillkonsoller blir Sony PSP 1000 (PlayStation Portable) tildelt en total alaScore™ på 88/100 = Meget bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 3782 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (3781)

Ekspertanmeldelse av : Stian Pedersen (itpro.no)

Sony PSP

 

De heldige japanerne og amerikanerne har fått kjøpe PSP en god stund allerede, men som vanlig blir oss europeere hengende en stund etter. Faktisk ser det ut som om vi må vente helt til sensommeren eller høsten før vi får kjøpe maskinen i våre butikker....

Rå funksjonalitet.- Strålende grafikk.- Støtte for musikk og video.

Noe høy pris.- Lang lastetid av spill.- Lav batterikapasitet.

Jeg tør påstå at Sony med sin PSP vil by på alvorlige situasjoner for Nintendo, som har hatt kontroll over dette markedet i mange, mange år. Klart, DS er også en imponerende konsoll, men må dessverre bøye seg litt i støvet for Sony, som har klart å...

Apr 2005

Product Specifications

Dra i gang festen med P!nk når SCEE kunngjør en eksklusiv rosa PSP i begrenset antall. Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) introduserer en ny rosafarget PSP, i et unikt samarbeid med Grammy-vinneren og superstjernen P!nk. Lanseringen av P!nk PSP er mer en bare en lansering av en ny farge. Det handler om en tøff og selvsikker holdning for unge jenter. Samarbeidet med P!nk, et verdensikon og en musikalsk kameleon, vil sprenge nye grenser for PSP. P!nk er troverdig, veldig trendy og en unik kvinnelig superstjerne - hun har en appell som omfavner mer enn den tradisjonelle pop-verdenen. Både skatere, spillere og rockere liker henne. PSP-merket har en tøffhet og "kulhetsfaktor" som gjør et dette partnerskapet passer perfekt. For å gjenspeile det sterke samarbeidet med P!nk vil denne Value Pack også inneholde en eksklusiv P!nk UMD Video med de nyeste og beste musikkvideoene til P!nk - Stupid Girls (som for tiden er nominert til en MTV Video Music Award), Who Knew og U + Ur Hand, bilder fra hennes siste konsert i Storbritannia, et eksklusivt intervju med artisten mens hun forbereder seg på den utsolgte Europa-turneen og den eksklusive låten Crash and Burn, som ikke finnes på noe P!nk-album i Europa. Nå kan dere hilse velkommen til et nytt og fargerikt medlem av PSP- og PlayStation-familien.

Display (projektor)

Diagonal st:4.3in
Diagonal størrelse:4.3in
Diagonalst:10.9cm
Fargest:24-bit (16,7 millioner farger)
Fargestøtte:24-bit (16,7 millioner farger)
Teknologi:TFT aktiv matrise
Type:LCD-skjerm
Utgang Type:Farge

Diverse

Farge:Hvit/Iss / Issølv/Keramisk hvit/Svart

Inn-enhet

Type:H

Lydutgang

Lydmodus:Stereo

NONE_GROUP

St:1.8cm / 17cm / 189g / 6.9cm/1.9cm / 17cm / 189g / 7.4cm/17cm / 2.3cm / 260g / 7.4cm

RAM

Installert st:32MB/64MB
Installert størrelse:32MB/64MB

Spillkonsoll

Fargest:Farge
Fargestøtte:Farge
Navn:Sony PlayStation Portable (PSP) 1000-serien/Sony PlayStation Portable (PSP) 2000-serien
Produktformfaktor:H
Type:H

Størrelser og vekt

Bredde:17cm
Dybde:1.8cm/1.9cm/7.4cm
Høyde:1.9cm/2.3cm/6.9cm/7.4cm
Vekt:189g/260g

Topptekst

Modell:Base Pack/Giga Pack/Giga Pack PSP-1000 G1/Giga Pack PSP-1000 G1CW/Value Pack
Pakket mengde:1
Produktserie:Sony PSP
Produsent:Sony