Canon Pixma TS 8050

alaTest har samlet og analysert 52 anmeldelser av Canon Pixma TS 8050. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.4/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Skrivere.

brukbarhet, prestasjon, pris

konstruksjon, stabilitet, tilkoblinger

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Skrivere blir Canon Pixma TS 8050 tildelt en total alaScore™ på 94/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 52 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 51 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 51 Vis tester: på Norge | på andre språk

Ekspertanmeldelse av: Ines Walke-Chomjakov (pcwelt.de)

Canon Pixma TS8050 im Test

 

Der Multifunktionsdrucker Canon Pixma TS8050 spricht Fotofans genauso an wie Anhänger des Mobildrucks. Warum das so ist, lesen Sie im Test.

+ guter Mobildruck - auch über NFC, Wi-Fi Direct ; + CD-Druck-Funktion ; + sehr guter Fotodruck ; + gutes Touch-Display

- kein echter Ausschalter ; - langsam im Duplex-Druck ; - klappbares Bedienpanel etwas instabil

Apr 2017

Brukeranmeldelse av: Alano48 (johnlewis.com)

Excellent Home Printer

 

I bought my Canon PIXMA TS8050 printer largely because it appeared as No3 on PCAdvisor's List of Best Printers for 2017. I have not been disappointed, as it is a really good printer for home use. It is very simple to set up (it takes about an hour)....

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: Lenroof (johnlewis.com)

Good Printer

 

Very pleased with product. Print and pictures very good. Only problem I connected my android tablet, went to use it a couple of days later and it won't print.

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: Ze1900 (johnlewis.com)

Small, easy to use printer

 

Compact printer so doesn't occupy much space. Works well. Canon ink cartridges are very expensive but replacements from other manufacturers are much cheaper.

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: Finalcut (johnlewis.com)

Con on number 2

 

So far so good. Excellent order and delivery from John Lewis.

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: TillyD (johnlewis.com)

Pixma 8050

 

I bought this when it had the £30 cashback offer, so good specifications at the offer price compared to other brands and price points. I wanted a printer with copy and scan functions, which had a physical printer cable option and direct print from SD...

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: Technoapprehensive (johnlewis.com)

Brilliant

 

I am really pleased with this printer! Wi fi works , can print from computer and have eventually worked out how to print from tablet (app downloaded) - from emails click forward icon and print appears in drop menu, hold finger on attached documents for...

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: rowby (argos.co.uk)

looks great small and neat

 

Nice printer not done a lot with it but what I have done is good not as sturdy as my old mg 5350 printer good buy and argos is the first place I look if I want anything because now they are on the same price levelvet as other stores

Jun 2017

Brukeranmeldelse av: WillBe (johnlewis.com)

Easy setup

 

Easy to setup on Mac OS, iOS and Windows 10. Within twenty minutes I was able to print and scan from all three devices wirelessly. Excellent quality results.

Mai 2017

Brukeranmeldelse av: Dave (argos.co.uk)

Great prints, small size

 

I purchased this printer to replace my Canon MP610 which has given trouble free service for a number of years until recently. It does not feel as sturdy and robus as my old printert but prints just as well and just as fast. It also takes up less desk...

Mai 2017

Product Specifications

Andre funksjoner

Pappeske(r) inkludert:Ja

Design

Produktfarge:Brun / Rød / Svart

Energihåndtering

AC input frequency:50/60
AC input voltage:100-240
Gjennomsnittlig strømforbruk ved kopiering:16
Power consumption (max):16
Strømforbruk, aktiv modus:1
Strømforbruk, av:0,2 / 0,3

Kapasitet

Antall ark:1
Medietype og -kapasitet, skuff 1:120
Paper input type:Papirskuff
Standard innskuffkapasitet (ark):100

Kopiering

Endring av kopistørrelse:25 - 400
N-in-1-funksjon (N=):2, 4
PC gratiskopiering:Ja
Største antall eksemplarer:99

Lagringsmedium

Innebygd kortleser:Ja / Nei
Minnekortenhet:SD, SDHC / SD,SDHC
Minnespor:1

Lydkvalitet

Støynivå for skriver:49
Støynivå i ventemodus:49

Miljømessige forhold

Driftstemperaturområde:15 - 30
Luftfuktighetsområde ved drift:10 - 80
Oppbevaringstemperaturomåde (Celsius):15 - 30

Nettverksbygging

Ethernet/bredbåndsforbindelse:Nei
Mobil printer teknologi:Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service / Apple AirPrint,Google Cloud Print,Mopria Print Service
Sikkerhetsalgoritme støttet:WEP,WPA-PSK,WPA2-PSK / WPA-PSK,WPA2-PSK
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standarder:IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n / IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

Papirhåndtering

Anbefalt medievekt:64 - 105, 300
ISO A-serie størrelser (A0…A9):A4, A5 / A4,A5
ISO B-series størrelser (B0….B9):B5
Konvoluttstørrelser:10, DL
Maksimum ISO A-serie papir størrelser:A4
Non-ISO print media sizes:Legal, Letter
Photo paper sizes:10x15,13x18,20x25
Standard tray media types:Konvolutter, Blankt Papir, Matte papir (A3-A5), Foto Papir, Vanlig Papir / Konvolutter, Blankt Papir, Matte papir (A3-A5), Foto Papir, Vanlig Papir, Semi-blankt Papir
Standard tray media weight:64 - 105
Størrelse på kantfrie utskriftsmedia:10x15, 13x18, 20x25, A4, Letter

Scanning

Input colour depth:48
Maksimalt skanningsområde:216 x 297
Optisk skanneoppløsning:2400 x 4800
Output colour depth:16 / 24
Scan til:Cloud
Skanneteknologi:CIS
Skannetype:Flatseng

Skjerm

Display diagonal:10,9
Farge display:Ja
Type skjermteknologi:LCD

Software

Drivers included:Ja
Forhåndsinstallert programvare:MP Driver including Scanning Utility\nMy Image Garden with Full HD Movie Print\nQuick Menu
Mac operating systems supported:Mac OS X 10.0 Cheetah, Mac OS X 10.1 Puma, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks / Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks
Mobile operating systems supported:Android, Windows 10 Mobile, Windows RT, iOS
Nedlastbar programvare:Easy-WebPrint EX

Systemkrav

Minimum harddiskplass:1500

Tekniske detaljer

Dupleks:Ja

Tilkoblingsevne

Antall USB 2.0-porter:1
Direkte utskrift:Ja
PictBridge:Ja
Standard interfaces:USB 2.0, Trådløs LAN / USB, Trådløs LAN

Utskriftshastighet

DVD/CD-utskrift:Ja
Maksimal oppløsning:9600 x 2400
Utskriftshastighet (farger, normal kvalitet, A4/US Letter):10
Utskriftshastighet (svart-hvitt, normal kvalitet, A4/US Letter):15

Vekt og dimensjoner

Bredde:37,2 / 372
Dybde:32,4 / 324
Høyde:13,9 / 139
Vekt:6,5

Ytelse

Antall blekkpatroner:5 / 6
Duplex functions:Utskrift
Faksing:Nei
Farge(r) i blekkpatroner:Svart, Cyan, Fiolblå, Gult / Svart, Cyan, Grå, Fiolblå, Pigment Sort, Gult
Kopiering:Colour copying / Farge
Økonomisk utskrift:Nei
print:Colour printing / Farge
Scanning:Colour scanning / Farge
Utskriftsteknologi:Blekkdyse