Canon Pixma MG6250

alaTest har samlet og analysert 1424 anmeldelser av Canon Pixma MG6250. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.2/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Skrivere.

brukbarhet, pris, prestasjon, design

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Skrivere blir Canon Pixma MG6250 tildelt en total alaScore™ på 88/100 = Meget bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 1424 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (1405)

Ekspertanmeldelse av: Jonas Ekelund (lydogbilde.no)

Canon Pixma MG6250

 

Pene løsninger, enkel håndtering og fremfor alt utmerkede bildeutskrifter.

Bra kontrollpanel ; Utmerkede bildeutskrifter ; De trådløse mulighetene

Ingen dedikert fotoskuff

Canons bedre modell har alt det som den billigere modellen ikke har. Her er det ikke noe snakk om hva man får for pengene. Bra skjerm og utmerket kontrollpanel gjør at man ikke må benytte datamaskinen. Dessuten kan man skrive ut direkte fra...

Mar 2012

Ekspertanmeldelse av: (digital-foto.no)

Canon PIXMA MG6250

 

Denne store, men elegante multiskriveren er full av kraftige funksjoner, og Ut-SKRIFTENE IMPONERER i høy grad. Prisen kan vi heller ikke klage på, men den suger blekk.

Den nye trådløse multiskriveren fra Canon fremstår minimalistisk i svart når den er slått av. Det er først når maskinen blir slått på og man klapper opp skjermen at funksjonene på toppen begynner å lyse. Man velger lett mellom å kopiere, hente bilder...

Des 2011