Pioneer SC-LX90

Pioneer SC-LX90
alaScore 92

27 tester

Jun 2018

alaTest har samlet og analysert 27 anmeldelser av Pioneer SC-LX90. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.1/5 for andre Mottakere og forsterkere.

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Mottakere og forsterkere blir Pioneer SC-LX90 tildelt en total alaScore™ på 92/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 27 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (25)

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

Pioneer SC-LX901

 

Klokkeklar lyd kombineres med dynamikk og kraft i bøttevis. Men brukervennligheten trekker ned.

I dette kvalitetssjiktet er det en selvfølge at lydkvaliteten er god. Og Pioneer skuffer ikke. Det låter glimrende uansett film- eller musikkmateriale, og det er rikelig med kraft til å dundre løs i hjemmekinoen. Dette er en lydkvalitet kombinert med...

Jan 2018

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

Pioneer SC-LX90 Susano

 

Med laserpresisjon kutter den ingen svinger. Dens superheltmuskler kan lage jordskjelv. Møt den råeste surroundforsterkeren vi har hørt – som forresten er ren og skjær stormannsgalskap.

Ytterst rask og distinkt ; Raffinement ; Gigantisk lydbilde

Savner kanskje ; litt ”varme”, middel­mådig autokalibrering

Pioneer SC-LX90 Susano er den råeste integrerte surroundforsterkeren vi hittil har hørt. Enten det er Blu-ray eller musikk i to eller flere kanaler som står på menyen, overvelder den. Lydgjengivelsen er superkjapp, distinkt og veloppløst. De som liker...

Jul 2009