Samsung Galaxy S8+ / Samsung Galaxy S8 Plus

alaTest har samlet og analysert 2824 anmeldelser av Samsung Galaxy S8+ / Samsung Galaxy S8 Plus. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.7/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.1/5 for andre Mobiltelefoner.

størrelse, brukbarhet, skjerm, prestasjon, design

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Mobiltelefoner blir Samsung Galaxy S8+ / Samsung Galaxy S8 Plus tildelt en total alaScore™ på 97/100 = Utmerket kvalitet.

Se alle Samsung Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 2824 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (2839)

Ekspertanmeldelse av : Jonas Ekelund (lydogbilde.no)

Samsung Galaxy S8+

 

Har man allerede et utmerket kamera, er det dumt å gjøre noe drastisk med det.

Galaxy S7 har markedets beste kamera, og selv om forbedringene på S8 er små, holder det fortsatt Samsung på tronen. Det har ingen doble linser eller partytrick, men viser helt enkelt hvor langt man kommer med en bra sensor og optikk. Selv om man har...

Aug 2017

Ekspertanmeldelse av : Jonas Ekelund (lydogbilde.no)

Samsungs Galaxy S8+

 

Galaxy S8 gjør opp for tapet av tillitt.

Samsung har møtt forventningene og gitt oss en mobil vi er veldig begeistret over akkurat nå. Med en front som er nesten helt dekket av skjermen og de myke linjene, er det vanskelig å ikke bli forført. Galaxy S8+ er også den raskeste mobilen for tiden....

Apr 2017