Yamaha YSP-5600

alaTest har samlet og analysert 36 anmeldelser av Yamaha YSP-5600. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.3/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Høytalere.

brukbarhet, størrelse, stabilitet

pris

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Høytalere blir Yamaha YSP-5600 tildelt en total alaScore™ på 94/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 36 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 2 av 2 Vis tester: på Norge | på andre språk (34)

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

Yamaha YSP-5600​

 

Ingen har flere høyttalerelementer enn Yamaha. Målemikrofon skreddersyr lyden til rommet, og her er mer kraft enn de andre kan drømme om.

Nov 2016

Ekspertanmeldelse av : Geir Gråbein Nordby (lydogbilde.no)

Yamaha YSP-5600

 

Yamaha benytter mange høyttalerelementer som peker i flere retninger, for å gi ekte surroundlyd med Atmos. Multiromsfunksjon gjør den ekstra kul.

Dette er den klart beste hjemmekinoplanken vi har testet, med inntrykk av ekte surroundlyd. Dynamikken er glimrende, og underholdningen et faktum

Subwoofer er nærmest en nødvendighet, da lyden fra planken alene blir i slankeste laget uten. Musikk i stereo har ikke samme oppløsning som et par andre

Yamaha YSP-5600 er en kanonbra lydplanke. Aller best er den på film, hvor den briljerer med sitt store lydbilde, som nesten gir følelsen av å ha et fullt surroundsystem med både bakhøyttalere og takhøyttalere. Det er god lyd på dialoger, og filmmusikk...

Des 2015