Naim Mu-so

alaTest har samlet og analysert 916 anmeldelser av Naim Mu-so. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.7/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Høytalere.

brukbarhet, design, størrelse, stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Høytalere blir Naim Mu-so tildelt en total alaScore™ på 95/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 916 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (915)

Ekspertanmeldelse av : Lasse Svendsen (lydogbilde.no)

Naim Mu-so

 

Den er lekker, velspillende og enkel å bruke. Et skoleeksempel på at trådløse høyttalere ikke behøver å være et halvbra kompromiss.

Fantastisk dynamisk og engasjerende lyd, og praktfull kvalitet. Den spiller alt, og kan kobles sammen med flere høyttalere om man vil ha musikk i flere rom

Fjernkontrollen er kjip, og grillen for tett. Bruk heller appen og ta av plastgrillen

Attraktiv og velspillende Naim mu-so er et praktdesing med aluminium trukket over MDF-plater, massive kjøleribber og en belyst pleksiglasssokkel. Men det er også en fremragende trådløs høyttaler. Martin Logans Crescendo har litt luftigere diskant, JLB...

Des 2014