Bowers & Wilkins CM8

Bowers & Wilkins CM8
alaScore 90

16 tester

Jul 2018

alaTest har samlet og analysert 16 anmeldelser av Bowers & Wilkins CM8. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.0/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.3/5 for andre Høytalere.

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Høytalere blir Bowers & Wilkins CM8 tildelt en total alaScore™ på 90/100 = Utmerket kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 16 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (15)

Ekspertanmeldelse av : Audun Hage (lydogbilde.no)

Bowers & Wilkins CM8

 

De elegante CM8 fra Bowers & Wilkins er noe av det lekreste vi har sett – og hørt - på lenge. B&W CM8 er etter vår mening en innertier for deg som leter etter en pen og kompakt gulvhøyttaler med overbevisende lydkvalitet.

Åpen og livlig lydpresentasjon ; Varm og fyldig mellomtone

Begrenset dypbass

B&W CM8 er etter vår mening en innertier for deg som leter etter en pen og kompakt gulvhøyttaler med overbevisende lydkvalitet. Den nette og elegante fremtoningen skjuler en høyttaler som låter svært overbevisende på alle typer musikk. Bassen flytter...

Apr 2011