Audeze LCD-X

alaTest har samlet og analysert 8 anmeldelser av Audeze LCD-X. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.5/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 4.0/5 for andre Hodetelefoner.

brukbarhet, lydkvalitet, pris, konstruksjon

portabilitet, størrelse, stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre Hodetelefoner blir Audeze LCD-X tildelt en total alaScore™ på 87/100 = Meget bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 8 anmeldelser)

Produkttester  

Brukeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 1 av 1 Vis tester: på Norge | på andre språk (7)

Ekspertanmeldelse av : Sven Bilen (lydogbilde.no)

Audeze LCD-X

 

At hodetelefoner kan gi en kanonfin musikkopplevelse visste vi. Men at det kunne bli så bra? Audeze LCD-X er helt enkelt fantastisk.

Helt enkelt fantastisk lyd! Fin passform og behagelig komfort pluss mengder med detaljer – det er så bra som det kan bli

Tung hodetelefon, tung kabel og passer best når man sitter stille. Og så koster den

Audeze LCD-X er helt enkelt en fantastisk hodetelefon. Den låter fantastisk, kan kobles til fantastisk mye og er fantastisk deilig å ha på hodet. Den er også fantastisk dyr, dessverre, for alle burde ha en sjans til å høre hva man egentlig kan få av...

Feb 2015