Hauppauge HD Gaming Edition 01440

alaTest har samlet og analysert 13 anmeldelser av Hauppauge HD Gaming Edition 01440. Gjennomsnittlig rangering for dette produktet er 4.5/5, sammenlignet mot en gjennomsnittlig rangering på 3.7/5 for andre DVR.

brukbarhet, bildekvalitet, pris

størrelse, stabilitet

Vi analyserte bruker- og ekspert rangeringer, produktalder og flere faktorer. Sammenligned med andre DVR blir Hauppauge HD Gaming Edition 01440 tildelt en total alaScore™ på 84/100 = Meget bra kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Basert på 13 anmeldelser)

Brukeranmeldelser  

Viser 13 anmeldelser

Produkttester Brukeranmeldelser

Ansvarsfraskrivelse:

Nedenfor er en liste over anmeldelser for denne eller lignende produkter. Hvis du tror denne grupperingen er galt kan du klikke her for å flagge.
Les mer på vår FAQ’s side.
Viser 1 - 10 av 13 Vis tester: på Norge | på andre språk

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

Great quality worth buying if you would like to recor your gameplay in hd

Aug 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

-Brilliant Picture -Easy to Set up -Good Value for Money

-Quite large -Cable length is huge

Jun 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

+ + + Once I got past the codex problem 9 out of 10

- - - What let it down for me, was having to sort out the codex for it. I had no amount of problems downloading the codex and that was paying for it, for me this is a down side.

Jun 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

Brilliant Picture ; Easy to Set up ; Good Value for Money

Quite large ; Cable length is huge

Mai 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

Once I got past the codex problem 9 out of 10

What let it down for me, was having to sort out the codex for it ; I had no amount of problems downloading the codex and that was paying for it, for me this is a down side

Mai 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

Excellent Quality. Easy installation and setup. The green light looks extremely cool, and stands out lovely with the black body and next to a black PS3.

Have to have the PVR on to play PS3. Unless you completely disconnect it, and make the connection go straight to your TV.

Apr 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

Excellent Quality. Easy installation and setup. The green light looks extremely cool, and stands out lovely with the black body and next to a black PS3

Have to have the PVR on to play PS3. Unless you completely disconnect it, and make the connection go straight to your TV

Apr 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

the picture quality is great,easily set up and installed

when recording the audio does not always keep up with the video

Apr 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

easy to install

none

Mar 2012

Brukeranmeldelse (reevoo.com)

Hauppauge HD Gaming Edition 01440

 

Works to it's name n quality good product

Mar 2012
1
2